preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 11. 2015.

Ukupno: 965456
Ovaj mjesec: 4521

BIO CATERING / OBJAVA SUDIONIKA KOJI ĆE SUDJELOVATI U KULINARSKOM DRUŽENJU

 

 

Antonija, Lovro, Danijela Nikolina i Lea (tim ekonomista Sanjaj & ostvari)

Objavljuju sudionike u aktivnosti BIO CATERING na proslavi Dana Europe u Zagrebu, 9. svibnja 2022. s početkom u 16:00 sati na lokaciji, WESPA SPACES, Heinzelova 60.

Pod palicom Ivane Jukić, pobjednice showa 3-2-1 Kuhaj i Matije Pavlica, chefa bistroa Pod zidom, jela za mlade, bez termičke obrade u vremenu od 45 minuta, spremat će timovi:

SREDNJE ŠKOLE ZABOK, SREDNJE ŠKOLE PRELOG, STRUKOVNE ŠKOLE GOSPIĆ I GOSPODARSKE ŠKOLE VARAŽDIN

Posebno zahvaljujemo i Srednjoj školi Ambroza Haračića iz Malog Lošinja. Njihove kuharice na nekoliko stranih jezika krasit će radne jedinice prisutnih timova.

Više o tome pročitajte u nastavku pod opširnije. Još jednom vas pozivamo u ime Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj da budete sudionikom ove svečanosti Europe u srcu Hrvatske.


#DanEurope2022 #EuropeDay2022

#EuropeanYearOfYouth #EuropskaGodinaMladih


 

BIO CATERING / OBJAVA SUDIONIKA

KOJI ĆE SUDJELOVATI U KULINARSKOM DRUŽENJU, 9. svibnja 2022.


 

Tim ekonomista naše škole Sanjaj & ostvari (Antonija, Lovro, Danijela, Nikolina i Lea) objavljuje rezultate natječaja Bio Catering na svom @2022yearofyouth TikTok i Instagram profilima te ovdje, a administrator društvenih mreža će prenijeti informaciju i na Facebook profilu Srednje škole Zabok.

Po završetku natječaja u aktivnosti Bio Catering i pregledu pristiglih letaka, fotografija i video uradaka za zabavni kulinarski show učenika srednjih škola, odlučeno je da se na središnjoj proslavi Dana Europe u organizaciji Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, Srednje škole Zabok, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i agencije Media Val, pozovu sljedeći timovi:

SREDNJA ŠKOLA ZABOK

(kao domaćin jer je prema našem konceptu i aktivnost pripremljena i osmišljena)

SREDNJA ŠKOLA PRELOG

STRUKOVNA ŠKOLA GOSPIĆ i

GOSPODARSKA ŠKOLA VARAŽDIN


 

Na poseban način će tamo biti prisutna i SREDNJA ŠKOLA AMBROZA HARAČIĆA iz Malog Lošinja koja se iz opravdanih razloga morala povući. Njihove kuharice tradicionalnih otočkih jela na nekoliko stranih jezika biti će izložene na radnim jedinicama prisutnih timova. Zahvaljujemo im na tome.

Timovi od 5 učenika će nastojati na zabavan način i u međusobnoj interakciji, bez termičke obrade pripremiti jela koja bi se svidjela mladoj generaciji, a sve pod mentorstvom dvoje vrhunskih stručnjaka, gđe. Ivane Jukić, pobjednice ovogodišnjeg RTL-ovog showa 3-2-1 KUHAJ i chefa bistroa Pod zidom iz Zagreba, Matije Pavlica.

Pozivamo sve u naše ime, u ime škole i Povjerenstva Europske komisije da dođete podržati timove, 9. svibnja o. g. na lokaciju / ZAGREB – WESPA SPACES -Heinzelova 60 od 16:00 sati pa nadalje.

Pratite nas i dalje na web stranici škole, fb profilu škole, fb profilu Europske komisije u Hrvatskoj, a najavljujemo i live stream preko facebooka Europske komisije između 17:15 i 18:00 sati.

Koristimo prigodu zahvaliti svima koji su sudjelovali i uložili puno truda u pripreme jela i materijala sukladno natječajnim propozicijama, a naročito mentorima pozvanih timova. Svim timovima i njihovim mentorima, kao i njihovim razrednim odjelima u pratnji razrednika, Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj osigurava besplatan autobusni prijevoz.


 

@2022yearofyouth (TikTok)

@2022yearofyouth (Instagram)

https://europa.eu/youth/year-of-youth_hr


 

Objavila mentorica tima „Sanjaj & ostvari“

Marija Dlesk, dipl. oec., prof. savjetnikPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Manojlović   datum: 28. 4. 2022.
preskoči na navigaciju