preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 11. 2015.

Ukupno: 949961
Ovaj mjesec: 220800
Projekti Europske unije

Sastanku projektnog tima i radne skupine ReCeZa – REGIONALNI CENTAR ZABOK

Dana, 24. veljače 2021. u prostorima Poslovno – tehnološkog inkubatora održan je sastanak projektnog tima i radne skupine projekta ReCeZa – Regionalni Centar Zabok. Prisustvovali su: Srednja škola Prelog, Gospodarska škola Varaždin, Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar, Ekonomski fakultet Zagreb, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Udruga nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja, Salve Regina-Marija Bistrica d.o.o., Biotehniški izobraževalni center Ljubljana i Zagorska razvojna agencija.

 

 


Predstavnici BIC Ljubljana i Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu prisustvovali su sastanku putem video veze.

Na sastanku se raspravljalo o dosad provedenim i nadolazećim projektnim aktivnostima te o narednim postupcima javne nabave vezano uz medijske kampanje i promociju zanimanja te stručna usavršavanja i edukacije. Predstavljeni su novi članovi projektnog tima koji su u veljači započeli s radom. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, projektne aktivnosti su malo usporene. Usprkos tome, poštujući epidemiološke mjere partnerska Udruga UNUO provela je radionice o vrstama invaliditeta te o načinima komunikacije i poučavanja učenika s invaliditetom za nastavnike Srednje škole Zabok i nastavnike škola partnera – Gospodarska škola Varaždin, Srednja škola Prelog i Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar.

Tijekom sastanka poseban je naglasak bio na javnim nabavama koje se već dijelom provode:

  • Nabava promotivnih i grafičkih usluga za Regionalni centar kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Zabok
  • Nabava usluge vanjskih predavača, provedbe kulinarskih radionica i vanjskih stručnjaka za potrebe organizacije događanja, radionica, manifestacija i natjecanja

Predstavnik BIC Ljubljana podijelio je njihova iskustva vezano uz medijske kampanje te su razmijenjene ideje o načinu i tijeku projektnih aktivnosti koje će se provoditi sukladno postupcima javne nabave za medijske kampanje te stručna usavršavanja i edukacije. Dogovorena je izrada zajedničke platforme čiji je cilj bolja preglednost i komunikacija unutar tima i radne skupine.

Brankica Kralj
voditeljica projekta

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Manojlović   datum: 2. 3. 2021.
preskoči na navigaciju