« Kolovoz 2022 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
TROGODIŠNJE ZANIMANJE
Konobar radi na poslovima:
Mogućnosti zapošljavanja:
Nastavak školovanja:
Elementi koji se boduju za upis u zanimanje KONOBAR:
3. Palačinka kup
U sklopu projekta ReCeZa - Regionalni centar Zabok, učenici Srednje škole Zabok, Karolina Škudar 3.Ub razred i Tomislav Štrumfin 3.Ua razred, sudjelovali su na 3. Palačinka kupu, koji se održao 26. travnja, u organizaciji Srednje škole Viktorovac, na glavnom gradskom trgu u Sisku.
16. međunarodnom natjecanju G&T Cup za barmene
U sklopu projekta ReCeZa – Regionalni centar Zabok, učenik 3.Ua razreda, Patrick Šajnički sudjelovao je na 16. međunarodnom natjecanju G&T Cup za barmene koji se održao u Višoj strukovnoj školi za ugostiteljstvo, wellness i turizam u Bledu u Sloveniji u razdoblju od 5. do 7. travnja 2022. godine.
Prvo mjesto na festivalu Grand Gourmet
Danas, 08.12. o.g., u sklopu projektnih aktivnosti projekta Receza - Regionalni centar Zabok,
Martina Ptujec iz Svetog Križa kod Tuhlja, učenica 3 UA razreda srednje škole Zabok, osvojila je prvo mjesto u natjecanju konobara na festivalu Grand Gourmet, odradivši najbolje filetiranje pečene ribe i posluživanje bijelog vina. Čestitke Martini i mentoru Josipu Hodak na izvrsno odrađenom poslu.
:: opširnije ::
Izvješće o stručnoj edukaciji
Dana 22.03.2021. god. održan je treći ciklus radionica u sklopu projekta ¨Maslina, grozd, ječam – edukacijom do prepoznatljivosti ¨ koju provodi Udruga Chaîne des Rôtisseurs Hrvatska uz podršku Ministarstva turizma Republike Hrvatske.
:: opširnije ::
Terenska nastava Karlovac-Ozalj
Dana 10.4.2019., učenici 1.UA, 2.TA, 2.TB i 1.HTT razreda bili su na terenskoj nastavi u gradu Karlovcu i gradu Ozlju iz predmeta Poznavanje robe i prehrane.
:: opširnije ::