« Lipanj 2022 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
TROGODIŠNJE ZANIMANJE
Konobar radi na poslovima:
Mogućnosti zapošljavanja:
Nastavak školovanja:
Elementi koji se boduju za upis u zanimanje KONOBAR:
Izvješće o stručnoj edukaciji
Dana 22.03.2021. god. održan je treći ciklus radionica u sklopu projekta ¨Maslina, grozd, ječam – edukacijom do prepoznatljivosti ¨ koju provodi Udruga Chaîne des Rôtisseurs Hrvatska uz podršku Ministarstva turizma Republike Hrvatske.
Whisky – radionice održane su u Hotelu Esplanade u Zagrebu uz primjenu svih epidemioloških mjera.
Zajedno s mentorima, Renatom Tršinski i Ivanom Petekom, radionici su prisustvovali i učenici 2.UA razreda Patrick Šajnički i Robert Paradi, te učenica 3.thk razreda, Valentina Žabčić.
Radionica je realizirana u tri dijela:
1. Uvod u škotski whisky
2. Hrast i whisky – najbolji prijatelji
3. Islay – najpoznatiji whisky otok na svijetu
Izrazito strastven i predan predavač Tomislav Ruszkowski istaknuo je razlike između pojedinih whiskyja, ukazao na različite načine proizvodnje, ispričao zanimljive priče iz povijesti whiskyja kao i okolnosti njegova razvoja.
Svi polaznici dobili su potvrde o sudjelovanju na edukaciji koje će moći priložiti u svoje životopise kao dodatno usavršavanje.