preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Kalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 11. 2015.

Ukupno: 951601
Ovaj mjesec: 222440
Konobar

 

TROGODIŠNJE ZANIMANJE

 

Konobar radi na poslovima:

  • posluživanja i prodaje svih vrsta hrane i pića,
  • obračunava i naplaćuje ugostiteljske usluge, pri čemu je od
  • posebnog značenja izravna komunikacija s gostima, naročito kod specijalizacije za sommelijera, barmena isl.

 

Mogućnosti zapošljavanja:

  • U hotelima, hostelima, motelima, kampovima, marinama, restora nima, bolnicama, brodovima i dr.

 

Nastavak školovanja:

  • Mogućnost napredovanja u struci i polaganja majstorskog ispita.
  • Nastavka školovanja u ustanovama za obrazovanje odraslih (završetak 4. razreda).
  • Postoji mogućnosti samozapošljavanja i pokretanja vlastitih ugostiteljskih objekata uz posjedovanje odgovarajuće licence – majstorskog ispita.

 

Elementi koji se boduju za upis u zanimanje KONOBAR:

  • Opći uspjeh  od  5. do 8. razreda , ocjene 7. i 8. razreda iz predmeta: hrvatski jezik, matematika i 1. strani jezik.

 

Prvo mjesto na festivalu Grand Gourmet

Danas, 08.12. o.g., u sklopu projektnih aktivnosti projekta Receza - Regionalni centar Zabok,
Martina Ptujec iz Svetog Križa kod Tuhlja, učenica 3 UA razreda srednje škole Zabok, osvojila je prvo mjesto u natjecanju konobara na festivalu Grand Gourmet, odradivši najbolje filetiranje pečene ribe i posluživanje bijelog vina. Čestitke Martini i mentoru Josipu Hodak na izvrsno odrađenom poslu.




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Manojlović   datum: 8. 12. 2021.




preskoči na navigaciju