2022-10-28 15:23:32 6. međunarodna strukovna konferencija Trendovi i izazovi u prehrambenoj industriji, prehrani, ugostiteljstvu, turizmu, obrazovanju i osposobljavanju U sklopu projekta ReCeZa – Regionalni centar Zabok, 27. listopada 2022. godine sudjelovali smo na 6. međunarodnoj strukovnoj konferenciji Trendovi i izazovi u prehrambenoj industriji, prehrani, ugostiteljstvu, turizmu, obrazovanju i osposobljavanju koju je organizirao BIC Ljubljana, Slovenija.
Predstavnice Ministarstva znanosti i obrazovanja RH predstavile su uspostavu centara izvrsnosti u Republici Hrvatskoj. Ravnateljica Srednje škole Zabok gđa. Draženka Jurec predstavila je primjer dobre prakse transformacije škole u jedan od centara izvrsnosti u ugostiteljsko-turističkom sektoru koji je upravo u tijeku. Učenici SŠ Zabok su, zajedno sa svojim mentorima, pripremili i prezentirali tradicionalna jela i vina iz Hrvatskog zagorja pod nazivom "Zagorska dobrodošlica". Priliku da se predstave imali su i Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije, Ekonomski fakultet Zagreb i razni drugi izlagači.
|
Srednja škola Zabok |