2022-12-01 15:37:26 OSVRT NA RADIONICU „RADIMO I UČIMO -VOĆE I POVRĆE ZA NAS I ZA GOSTE“ Dana 25. studenog 2022. učenici 2.THK razreda su sudjelovali na radionici Cilj radionice je iskoristiti namirnice iz našeg okruženje i proizvesti kvalitetne i zdrave proizvode za svoju obitelj i obogatiti ugostiteljsku ponudu ; a možda se okušati u poduzetničkom djelovanju u svom budućem zanimanju. U ugostiteljskom kabinetu naše škole su pod vodstvom profesora T. Vranića i profesorice V. Komin izradili ekstra džem od višanja, džem od aronija i jabuka, ukiseljenu pečenu papriku i liker od limuna. Sve proizvode su napunili u ambalažu i za njih će na satovima Računalstva pod vodstvom profesorice I. Manojlović, izraditi vlastite etikete i kratki video prikaz o svojoj aktivnosti. Gotove proizvode će koristiti za izradu slastica i jela tijekom praktične nastave u ugostiteljskom kabinetu.
Zabilježila:
|
Srednja škola Zabok |