2019-09-19 18:54:19

Konferencija Testival

Već u prvom tjednu nove školske godine naši učenici i nastavnici ugostiteljsko-turističke struke bili su u punom pogonu. U petak 13. i subotu 14. rujna u Gradskoj galeriji Grada Zaboka održao se Testival - konferencija, susret testera softvera, koji se događa jednom godišnje u nekom dijelu RH.

Ove godine organizatori su odlučili i odabrali Zabok, nakon velikih gradova poput Zagreba, Splita, Osijeka, Varaždina, Zadra i Rijeke. Konferencija u Zaboku okupila je oko 100 sudionika. Na ovoj zanimljivoj međunarodnoj konferenciji glavni predavači, bili su Titus Fortner iz SAD-a te Gaspar Nagy iz Mađarske poznati autori alata za testiranje. Glavni organizatori skupa bili su Davor Banović iz tvrtke KING ICT i Karlo Šmid iz tvrtke Tentamen.

Tijekom lipnja s organizatorima je dogovorena usluga osvježenja tj. cateringa za sve sudionike konferencije za 2 dana. Cijelu pripremu, prigotavljanje i posluživanje odradili su učenici 2.THK, 3.THK, 4.THK i 4.HT, sa svojim mentorima: Renatom Tršinski, Tomislavom Vranićem, Ivanom Đurkin Benkotićem i Brankom Kralj. Na fotografijama su maštovite kreacije finger fooda i toplo-hladnog buffeta. Treba naglasiti da su gosti bili izuzetno zadovoljni i oduševljeni pruženim uslugama.

Sve slike s pripreme catering pogledajte u foto galeriji.

Pripremila:
B. Kralj


Srednja škola Zabok