2020-02-11 08:38:08

STRUČNO PUTOVANJE U STTUTGART

Na poziv Zaklade Znanje na djelu predstavnica Srednje škole Zabok, Renata Tršinski sudjelovala je na treningu i konferenciji u Stuttgartu od 26.1. do 1.2. u projektu PRO YOUTH. (Erasmus + / Strateško partnerstvo u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja).

Naša škola dobila je pozivnicu kao Regionalni centar kompetencija u turizmu i ugostiteljstvu, gdje bi se mogli provoditi trenizi i radionice za koje PRO YOUTH  priprema programe.

Razvijajući module za učenje temeljno na radu, PRO-YOUTH teži pomoći mladim ljudima u razvijanju vještina koje im mogu olakšati stjecanje odgovarajućih vještina za ulazak na tržište rada. Zemlje sudionice u projektu  su Bugarska, Hrvatska, Njemačka, Italija i Rumunjska kroz partnerstvo
THE EUROPEAN FOUNDATION FOR EDUCATION (EFE), Stuttgart, Njemačka; PROMIMPRESA, San Cataldo (Mantova, Bologna, Palermo), Italija; BULGARIAN INDUSTRIAL ASSOCIATION – UNION OF THE BULGARIAN BUSINESS, Sofija, Bugarska; ASSOCIATION FOR EDUCATION AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT (AESD), Calarasi, Rumunjska i ZAKLADA ZNANJE NA DJELU, Zagreb, Hrvatska.


Srednja škola Zabok