2020-11-16 07:48:27

AUSTRALSKI VIRTUALNI IZAZOV

Veleposlanstvo Australije organizira obrazovni i zabavni izazov za sve ucenike srednjih skola u Hrvatskoj pod nazivom “AUSTRALSKI VIRTUALNI IZAZOV”.

INFO>

Sudjelovat moze najvise tri (3) tima iz jedne skole. U jednom timu moze biti od minimalno tri (3) do najvise deset (10) ucenika. Prijave na izazov se moraju poslati do najkasnije 20.studenog veleposlanstvu na email: facebook.croatia@dfat.gov.au Izazov ce trajati dva tjedna, pocevsi 26. studenog, a pobjednicki tim ce biti objavljen 18.prosinca. Australski virtualni izazov organizira Veleposlanstvo Australije na engleskom jeziku Nije nuzno da se tim sastoji od ucenika iz istih razred Izazov je namijenjen svim vrstama srednjih skola (strukovne, gimnazije, privatne itd).

 

IZAZOV>

Prijavljeni timovi ce dobiti prvi izazov na email 26.studenog. Odgovor na izazov moraju poslati na email veleposlanstva do datuma navedenog u izazovu. Odgovor na kljucno pitanje izazova se mora poslati u QR formatu. Izazovi ukljucuju istrazivanje na internetu o australskim gradovima, povijesti, kulturi, geografiji i drugim prigodnim temama. Izazovi takodjer ukljucuju odgovaranje na zagonetke (rimove), a sve vezano za Australiju. Svakih par dana ce dobiti novi izazov, sveukupno pet (5) zadataka. Ocijenivat ce se tocni odgovori, ispravnost, odgovaranje u zadanom vremenu, na bonus pitanja te preciznost odgovora. U slucaju nerijesenog prvog mjesta, timovi sa istim zbroj bodova u vodstvu, ce dobiti dodatni izazov. Cijeli izazov je na engleskom jeziku. Timovi se mogu organizirati virtualno tako da je pogodno za one koji prate skolu od doma.

 

NAGRADE>

Prva tri tima ce biti nagradjena sa razlicitim poklonima iz Australije. Svaka skola koju top tri tima pohadjaju ce biti nagradjena australskom mobilnom ucilicom (paket sa nekolicinom australskih knjiga i drugim stvarima za skolsku knjiznicu). Glavna atrakcija: pobjednicki tim ce postati posvojitelj australskih klokana u zooloskom vrtu Grada Zagreba u 2021.godini.

Detaljne informacije se nalaze na https://croatia.embassy.gov.au a za sva pitanja javite se na facebook.croatia@dfat.gov.au

 

 


Srednja ¹kola Zabok