2020-12-15 14:51:07

Učenici 3. Ea proveli su humanitarnu akciju: Od srca za djecu dječje bolnice Bistra

Učenici 3.Ea razreda na satovima predmeta Vježbenička tvrtka organizirali su se i proveli humanitarnu akciju prikupljanja donacija u hrani, odjeći, igračkama, higijenskim potrepštinama… za djecu u dječjoj bolnici Bistra.

 

 

 

Učenici 3.Ea razreda Srednje škole Zabok učili su o društvenom odgovornom poslovanju i odlučili su ga primijeniti u nastavi. Na satovima nastavnog predmet Vježbenička tvrtka učenici su se organizirali i proveli humanitarnu akciju prikupljanja donacija u hrani, odjeći, igračkama, higijenskim potrepštinama… za djecu u dječjoj bolnici Bistra.

Na stranicama dječje bolnice Bistra pronašli su potrebne informacije o tome što im je od hrane, odjeće, higijenskih potrepština… najnužnije, a za Božić odlučili su i pokloniti djeci svoje plišane igračke. Uz poklone od srca učenici su napisali i poruke djeci te ih stavili uz poklon. Djelatnici dječje bolnice Bistra preuzeli su poklone i od srca se zahvalili učenicima, nastavnici D. Gavranić i domaru J. Bartoleku koji su dovezli poklone te ravnateljici Srednje škole Zabok Draženki Jurec.

 

 

 


Srednja škola Zabok