2021-04-22 12:57:00

Upisi u prvi razred za školsku godinu 2021./2022.

Poštovani roditelji i učenici - kandidati za upis u prvi razred!

U sklopu provođenja upisnog postupka u prvi razred srednje škole za školsku godinu 2021./2022.  sve upisne aktivnosti moći će se odraditi elektroničkim putem ili osobno. Trenutkom objave konačnih ljestvica poretka 10. srpnja 2021. učenici će steći pravo upisa u program obrazovanja najvišega prioriteta u kojem se nalaze u sklopu upisne kvote. Upisnicu dostupnu na mrežnoj stranici NISpuSŠ-a (www.upisi.hr) potrebno je ispisati, dopuniti i  potvrditi vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika.  Učenicima koji nisu u mogućnosti ispisati upisnicu, to će biti omogućeno u školi na dan dolaska na upis.

Upisnici je potrebno priložiti ostale dokumente važne za upis:

  1. Dokumente o ispunjavanju posebnih uvjeta za upis u programe za zanimanja:
    • ekonomist, komercijalist, hotelijersko-turistički tehničar, turističko-hotelijerski komercijalist, prodavač, konobar: potvrda školskog liječnika o zdravstvenoj sposobnosti
    • kuhar: liječnička svjedodžba medicine rada
  2. Dokumente kojima učenik ostvaruje pravo na izravan upis, dodatni bod i dr.
  3. Potvrdu o uplati za povećane troškove obrazovanja 50,00 kn (primjerak popunjene uplatnice pod opširnije u  priloženom dokumentu)
  4. Učenici koji ostvaruju IZRAVAN UPIS NISU DUŽNI dostaviti potvrdu školskog liječnika niti medicine rada.

Potpisanu upisnicu i ostale dokumente moguće je dostaviti osobno ili elektroničkim putem.

12.7.2021.

13.7.2021.

Upisnicu i ostale dokumente elektroničkim putem može dostaviti samo roditelj/skrbnik. 

Ako se dokumentacija šalje elektroničkom putem potrebno je u:

  • Naslov (predmet) poruke: upisati naziv programa koji učenik upisuje te ime i prezime učenika (npr. Konobar – Ivana Horvat) ​
  • Sadržaj poruke: u e-poruci roditelj/skrbnik je dužan dostaviti svoj osobni kontakt (broj mobitela, telefona)

Originalnu dokumentaciju poslanu elektroničkim putem učenici će dostaviti u školu na prvi nastavni dan - 6. rujna 2021. godine.

Učenik je upisan u prvi razred Srednje škole Zabok nakon što potvrdi svoj upis vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika na Upisnici (koju preuzima u NISpuSŠ-u) i dostavi potpisanu upisnicu s ostalom potrebnom dokumentacijom elektroničkim putem ili osobno u školu

Popis udžbenika i drugih obrazovnih materijala za školsku godinu 2021./2022. možete pronaći na web stranici škole ili dobiti u školi u pisanom obliku.

Zbog povoljne epidemiološke situacije i svih preventivnih mjera zaštite vezanih uz COVID-19 koje osigurava škola, PREPORUČAMO da svi roditelji i učenici, koji to mogu, na upise dođu u školu osobno kako bi dobili dodatne informacije o školi, organizaciji nastave, provođenju praktične nastave i stručne prakse i svemu ostalom što ih zanima!!!

Natječaj za upis u prvi razred šk.god 2021./22., primjer uplatnice i uvijeti upisa po zanimanjima pronađite pod opširnije.

 

Priloženi dokumenti

Natječaj za upis u prvi razred za školsku godinu 2021./2022. Primjer uplatnice za povećane troškove obrazovanja i Važni datumi za ljetni, jesenski i naknadni upisni rok za Upis učenika u prvi razred u školskoj godini 2021./2022. uvjeti upisa u 1. Razred po zanimanjima

Srednja škola Zabok