preskoči na sadržaj

Srednja škola Zabok

Hotelijersko-turistički tehničar
TEME ZA ZAVRŠNI RAD  4.HTT 2023./24.
 
1. Nautički turizam RH
2. Ekologija i turizam
3. Ugostiteljsko-turistička ponuda OPG-ova Krapinsko-zagorske županije
4. Ugostiteljska i turistička ponuda perivoja i dvoraca Hrvatskog zagorja
5. Promet – preduvjet razvoja turizma Republike Hrvatske
6. Vjerski turizam Krapinsko-zagorske županije
7. Organizacija i tehnika poslovanja hotela ¨Kaj ¨ Marija Bistrica
8. Zimski turizam u Republici Hrvatskoj
9. Putničke agencije Krapinsko-zagorske županije
10. Izvorno zagorsko – zaštićeni proizvodi Krapinsko-zagorske županije
11. Zdravstveni turizam Krapinsko-zagorske županije
12. Kongresni turizam u RH
13. Promocija u turizmu RH
14. Smještajni kapaciteti Krapinsko – zagorske županije
15. Komunikacijske vještine u hotelijerstvu
16. Organizacija i tehnika poslovanja hotela ¨Zagi¨ Oroslavje
17. Avanturistički turizam u RH
18. Organizacija i tehnika poslovanja Ville ¨Zelenjak-Ventek¨ Risvica
19. Organizacija i tehnika poslovanja hotela ¨Well ¨Tuheljske Toplice
20. Manifestacije Krapinsko – zagorske županije 
21. Vinski turizam moje regije
22. Animacija u turizmu
23. Predstavljanje turističke destinacije – Vilnius
24. Digitalni nomadi
25. Utjecaj novih tehnologija na turizam
26. Hrvatska- hit destinacija za mlade
27. Održivost u turizmu
28. Izazovi globalnog turizma
29. Turistički promet u RH

CMS za škole logo
Srednja škola Zabok / Ivana i Cvjete Huis 2, HR-49210 Zabok / ss-zabok.skole.hr / srednjao@inet.hr
preskoči na navigaciju