preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Kalendar
« Listopad 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 11. 2015.

Ukupno: 506615
Ovaj mjesec: 7014
Konobar

TEME ZA ZAVRŠNI RAD  3 Ua

 

Mentor: prof. Renata Tršinski

  1. Organizacija i tehnika posluživanja hrane i pića u nacionalnom restoranu: Jela i pića Hrvatskog zagorja
  2. Organizacija i tehnika posluživanja banqueta: Posluživanje svečanog ručka za 10 osoba
  3. Organizacija i tehnika posluživanja hladno – toplog buffet-a
  4. Organizacija i tehnika posluživanja svečane svadbene večere
  5. Dogotavljanje jela kod stola gosta: Flambiranje slatkih jela - Palačinka kup (tema rezervirana za natjecatelja)
  6. Dogotavljanje jela kod stola gosta: Flambiranje slanih jela jela
  7. Priprema i posluživanje miješanih pića u baru
  8.  Posluživanje vina
  9. Posluživanje jakih alkoholnih pića

 

 

Mentor: prof. Stjepan Gmajnički

  1. Organizacija i posluživanje jednostavnih prigodnih obroka
  2. Organizacija i posluživanje svečane koktel party za 100 osoba
  3. Organizacija i posluživanje banketa – svečani ručak za 12 osoba
  4. Organizacija i posluživanje banketa – svadbena večera za 100 osoba
  5. Organizacija i posluživanje svečanog hladno – toplog buffeta za 100 osoba
  6. Dogotavljanje jela kod stola gosta – hladna predjela
  7. Dogotavljanje jela kod stola gosta – flambirana slatka jela
  8. Posluživanje  vina
  9. Posluživanje u baru

 

 




preskoči na navigaciju