preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Kalendar
« Travanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 11. 2015.

Ukupno: 951601
Ovaj mjesec: 222440
Konobar

Razred 3.Ua, 3.U 2021./22.

  1. Organizacija i posluživanje jednostavnih prigodnih obroka
  2. Organizacija i posluživanje svečane koktel party za 100 osoba
  3. Organizacija i posluživanje proširene (bogate) koktel party za 30 osoba
  4. Organizacija i posluživanje banketa – svečani ručak za 20 osoba
  5. Organizacija i posluživanje banketa – svadbena večera za 100 osoba
  6. Organizacija i posluživanje novogodišnje večere za 100 osoba
  7. Organizacija i posluživanje svečanog hladnog buffeta za 40 osoba
  8. Organizacija i posluživanje svečanog toplog buffeta za 75 osoba
  9. Organizacija i posluživanje svečanog hladno – toplog buffeta za 100 osoba
  10.  Dogotavljanje jela pred gostima – hladna predjela
  11.  Dogotavljanje jela pred gostima – rasijecanje mesa i rakova
  12.  Dogotavljanje jela pred gostima – filetiranje riba
  13.  Jela koja gosti sami pripremaju – priprema fondija
  14.  Dogotavljanje jela pred gostima – flambirana slana jela
  15. Dogotavljanje jela pred gostaima– flambirana slatka jela
  16. Posluživanje  vina
  17. Posluživanje u baru
  18. Sustavi poslovanja u restauracijama
  19. Posluživanje dnevnih obroka u pansionskom poslovanju
  20. Posluživanje obroka u a la carte restoranu
  21. Posluživanje obroka u vegetarijanskom restoranu
  22. Posluživanje obroka u ribljoj restauraciji
  23. Posluživanje hrane i pića u prijevoznim sredstvima
  24. Posluživanje u kavani
  25. Poslužni sustavi u restauracijama
  26. Tijek i tehnologija poslužnog procesa
  27. Posluživanje dnevnih obroka u alternativnim prostorima

 




preskoči na navigaciju