#barmenhrnatjecanje2025 #barmenjunior2025 #razvojkarijera @barmen.hr
Karla Daria Bernadi
Učenica SŠ Zabok, 3. razred, smjer: Turističko hotelijerski tehničar
Naziv koktela: “Zagorje fresh”
Tehnika pripreme: miješanje u shakeru

#barmenhrnatjecanje2025 #barmenjunior2025 #razvojkarijera @barmen.hr
Lucija Nađ
Učenica SŠ Zabok, 4. razred, smjer: Turističko hotelijerski tehničar
Naziv koktela: “Sweet Love”
Tehnika pripreme: miješanje u shakeru

#barmenhrnatjecanje2025 #barmenjunior2025 #razvojkarijera @barmen.hr
Mihael Srebak
Učenik: SŠ Zabok, 2. razred, smjer: konobar
Naziv koktela: “Barbie girl”
Tehnika pripreme: miješanje u shakeru

#barmenhrnatjecanje2025 #barmenjunior2025 #razvojkarijera @barmen.hr
Jana Vračan
Učenica SŠ Zabok, 2. razred, smjer: konobar
Naziv koktela: “Minty Whiskey Sour”
Tehnika pripreme: miješanje u shakeru

#barmenhrnatjecanje2025 #barmenjunior2025 #razvojkarijera @barmen.hr
Patrik Bezik
Učenik SŠ Zabok, 3.razred, smjer: konobar
Naziv koktela : “Emerald almond”
Tehnika pripreme :miješanje u shakeru

#barmenhrnatjecanje2025 #barmenjunior2025 #razvojkarijera @barmen.hr