Povezivanje vina i gastronomske ponude
Otkrijte kako na kreativan i stručan način povezivati vina i gastronomsku ponudu!
Program traje 75 sati i provodi se hibridnim modelom – kombinacijom nastave uživo i učenja na daljinu u realnom vremenu. Kroz 21 sat predavanja, 37 sati praktičnog rada i 17 sati samostalnog učenja, razviti ćete ključne vještine za uspješno povezivanje vina i hrane.
Što ćete naučiti:
• Prepoznati različite vrste vina i primijeniti principe kušanja i ocjenjivanja.
• Savladati tehnike kreativnog povezivanja vina s hranom u različitim ugostiteljskim i gastronomskim kontekstima.
• Osmisliti vinske karte, organizirati vinske degustacije i optimizirati ponudu hrane u skladu s vinskom ponudom.
Prijavite se i usavršite svoje vještine povezivanja vina i gastronomije!
Link za prijavu: https://forms.gle/3dvzrGAcL1yyGXaX8