NEFORMALNI PROGRAM OBRAZOVANJA ODRASLIH

Datum objave: 19.05.2025.

Povezivanje vina i gastronomske ponude

Otkrijte kako na kreativan i stručan način povezivati vina i gastronomsku ponudu!

Program traje 75 sati i provodi se hibridnim modelom – kombinacijom nastave uživo i učenja na daljinu u realnom vremenu. Kroz 21 sat predavanja, 37 sati praktičnog rada i 17 sati samostalnog učenja, razviti ćete ključne vještine za uspješno povezivanje vina i hrane.

Što ćete naučiti:

• Prepoznati različite vrste vina i primijeniti principe kušanja i ocjenjivanja.
• Savladati tehnike kreativnog povezivanja vina s hranom u različitim ugostiteljskim i gastronomskim kontekstima.
• Osmisliti vinske karte, organizirati vinske degustacije i optimizirati ponudu hrane u skladu s vinskom ponudom.

Prijavite se i usavršite svoje vještine povezivanja vina i gastronomije!

Link za prijavu: https://forms.gle/3dvzrGAcL1yyGXaX8

Skip to content