Javni poziv za upis polaznika u program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Priprema hrvatskih tradicijski slastica
Javni poziv za upis polaznika u program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Priprema hrvatskih tradicijski slastica PRIJAVNICA
ODLUKA Javni poziv za upis polaznika u program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Priprema hrvatskih tradicijski slastica
ODLUKA_Javni_poziv_upis polaznika u program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikaacije Priprema hrvatskih tradicijski slastica
Održana radionica izrade božićnih tradicijskih kolača
U ponedjeljak, 8. prosinca, u okviru programa obrazovanja odraslih održana je radionica izrade božićnih tradicijskih kolača. Radionicu je vodila Vesna Petravić, nastavnica slastičarstva, koja je zajedno s učenicima 1.Ua razreda (slastičari) te polaznicama radionice...
OBAVIJEST O UPISIMA U PROGRAME OBRAZOVANJA ODRASLIH
Srednja škola Zabok – Regionalni centar kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu prikuplja prijave za upis u sljedeće programe za stjecanje mikrokvalifikacija: Komunikacija na društvenim mrežama u turizmu i ugostiteljstvu Izrada digitalnih sadržaja za turističku...
Završen program obrazovanja odraslih
Polaznice su uspješno završile program Komunikacija na društvenim mrežama u turizmu i ugostiteljstvu. Čestitamo na uloženom trudu i želimo im puno uspjeha u budućem radu!
Program obrazovanja Komunikacija na društvenim mrežama u turizmu i ugostiteljstvu službeno je započeo!
Program obrazovanja Komunikacija na društvenim mrežama u turizmu i ugostiteljstvu službeno je započeo. S posebnim zadovoljstvom ističemo da je našem prvom nastavnom satu prisustvovala gđa. Melita Horvat Peh iz područnog ureda HZZ-a Krapina koja je svojim prisustvom i...
NEFORMALNI PROGRAM OBRAZOVANJA ODRASLIH
Povezivanje vina i gastronomske ponude Otkrijte kako na kreativan i stručan način povezivati vina i gastronomsku ponudu!Program traje 75 sati i provodi se hibridnim modelom – kombinacijom nastave uživo i učenja na daljinu u realnom vremenu. Kroz 21 sat predavanja, 37...
NEFORMALNI PROGRAM OBRAZOVANJA ODRASLIH
Ekološki pristupi u kuharstvuNaučite kako racionalno iskorištavati hranu i štititi okoliš! Program traje 50 sati i kombinira nastavu uživo s učenjem na daljinu. Kroz 8 sati predavanja, 33 sata praktičnog rada i 9 sati samostalnog učenja, pripremiti ćete se za...
Prijave za neformalne programe obrazovanja odraslih!
S veseljem obavještavamo sve zainteresirane da su prijave za neformalne programe obrazovanja odraslih otvorene. Nudimo dva vrlo interesantna programa koja će vam omogućiti stjecanje novih znanja i vještina u područjima održivih praksi u gastronomiji. Programi koji su...
PROGRAMI OBRAZOVANJA ODRASLIH
- besplatni preko vaučera HZZ-a Dostupni programi za stjecanje mikrokvalifikacija: - Komunikacija na društvenim mrežama u turizmu i ugostiteljstvu - Priprema hrvatskih tradicijskih slastica - Izrada digitalnih sadržaja za turističku promociju - Priprema i provedba...