preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Edukacija

Novine
 • Zagorje.com
 • Oblizeki

Ostalo

Društvene mreže

Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 11. 2015.

Ukupno: 965458
Ovaj mjesec: 4523
Vijesti

MEĐUNARODNI TJEDAN TALIJANSKE GASTRONOMIJE

Povodom Međunarodnog tjedna talijanske gastronomije, u utorak 20. studenog 2018., u Kulinarskom Institutu KulIn-Sisak, gostovao je talijanski ChefAndreaRuisi, predstavnik nove generacije talijanskih Chefova.

Međunarodni tjedan talijanske gastronomije svečanost je koja se istovremeno održava u preko sto zemalja svijeta i promocija je talijanske kuhinje, vina i slastica, kao i prezentacija običaja i života ljudi s tog područja.

U sklopu kulinarskog showa „Traditionstaken to nextlevel“, ChefRuisi predstavio je gastronomiju rodne Sicilije, najnovije kulinarske trendove, te održao predavanje o slavnoj talijanskoj tjestenini. U zanimljivoj radionici nakon predavanja, ChefRuisi demonstrirao je izradu nekoliko najpoznatijih vrsti talijanskih tjestenina. Svoje bogato iskustvo stečeno u najpoznatijim kuhinjama diljem Italije, nesebično je podijelio s polaznicima ove radionice.

Na radionici su sudjelovali polaznici Instituta KulIn-a, kao i učenici Srednje škole Zabok; Lana Blažinić, Petra Salatko, Lovro Naumovski i Antonio Vrabec, u pratnji mentora Vranić Tomislava.




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Danijel Pevec   datum: 5. 12. 2018.




preskoči na navigaciju