S veseljem obavještavamo sve zainteresirane da su prijave za neformalne programe obrazovanja odraslih otvorene. Nudimo dva vrlo interesantna programa koja će vam omogućiti stjecanje novih znanja i vještina u područjima održivih praksi u gastronomiji.
Programi koji su u ponudi:
- Ekološki pristupi u iskorištavanju hrane u kuharstvu
Program je usmjeren na ekološke metode kuhanja, korištenje lokalnih i sezonskih namirnica te smanjenje otpada u kuhinjama. - Povezivanje vina i gastronomske ponude
Saznajte kako pravilno kombinirati vina s različitim jelima, istražite razne vrste vina i naučite kako vinari i kuhari zajedno stvaraju nezaboravna gastronomska iskustva.
Prijave su otvorene i trajat će do popune mjesta. Programi su namijenjeni svim odraslim osobama koje žele proširiti svoje znanje i vještine u specifičnim područjima gastronomije i održivosti.
Za više informacija o programima ili prijave, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila. Također, prijaviti se možete direktno putem linka ili QR koda.
- Kontakt telefon: 049 200 313
- E-mail: obrazovanje.odraslih@rcktu-zabok.hr
- Link za prijavu: https://forms.gle/3dvzrGAcL1yyGXaX8
