Organizirana i provedena 4 sajma turizma i ugostiteljstva
Dani turizma i ugostiteljstva u Zagorju
- Dani turizma i ugostiteljstva u Zagrosju - Terme Tuhelj 27. - 29.09.2022.
- turistička burza s gospodarstvenicima - turističkim agencijama i hotelijerima
- Okrugli stolovi: Održivo poslovanje ugostiteljstva i Strukovno obrazovanje ususret Strategiji održivog razvoja turizma Hrvatske do 2030. godine
- edukativne radionice: vinske, gastronomske i turističke
- predavanja/prezentacije za učenike i odrasle: uvođenje eura, kružna ekonomija,
- natjecanja učenika i mentora s Tomislavom Špičekom
- pokazna gala večera - fine dining 5 sljedova
- Masterclass za učenike
- sajam OPG-ova - prodajna izložba 25 zagorskih OPG
- Dani turizma i ugostiteljstva u Zagorju - Zabok 15. - 17.12.2022.
- okrugli stolovi: Inovacije u edukaciji – povezanost poduzetništva i obrazovanja i za učenike Kreativno učenje i moje kompetencije za život enogastronomske radionice s temom patka kao fine dining sljubljena sa zagorskim vinima
- Međužupanijsko vijeće nastavnika turističke grupe predmeta
- prodajna izložba zagorskih OPG-ova
- Gastro advent sa zabavnim programom za učenike osnovnih i srednjih škola te prezentacijsko degustacijske radionice za posjetitelje sajma,
- Masterclass za učenike
- pokazna večera od 5 sljedova - fine dining
- Dani turizma i ugostiteljstva u Zagorju - Zagreb 18. - 20.04.2023.
- turistička burza za poduzetnike - poslovni susret hotelijera, ugostitelja i turističkih agencija,
- Okrugli stol Čovjek ključ uspjeha u turizmu,
- enogastronomske radionice za mentore iz ugostiteljskih poduzeća i strukovne nastavnike
- Masterclass za učenike,
- pokazna večera od 5 sljedova - fine daning
- prodajna izložba za 25 zagorskih OPG-ova,
- prezentacija tradicijskih zalogaja za sudionike događanja i prolaznike na Europskom trgu
- zabavne i nagradne igre za posjetitelje sajma
- Dani turizma i ugostiteljstva u Zagorju - Srednja škola Zabok - RCKTU 23. - 25.11.2023.
- enogastronomske radionice za mentore iz ugostiteljskih objekata i strukovne nastavnike
- Okrugli stolovi: Izvrsnost kao poslovna prilika i temelj ugostiteljstva i Obrazovanje odraslih - primjeri dobre prakse
- Dan otvorenih vrata škole - prezentacija rada RCKTU Zabok,
- regionalno natjecanje učenika ugostiteljsko turističke struke (4 discipline)
- prodajna izložba 25 zagorskih OPG-eova,
- pokazna večera od 5 sljedova - fine dining
- zabave i nagradne igre za učenike osnovnih škola te za odrasle
- tematske pokazne i degustacijske radionice - tradicijska jela
- Masterclass za učenike