preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Kalendar
« Listopad 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 11. 2015.

Ukupno: 506605
Ovaj mjesec: 7004
Prodavač

TEME ZA ZAVRŠNI RAD  3 T

  1. Naručivanje i preuzimanje robe u prodavaonici
  2. Asortiman prodavaonice prehrambene/ neprehrambene prodavaonice
  3. Važnost prodajnog razgovora
  4. Odnosi među zaposlenicima i njihov utjecaj na uspješnost trgovačkog subjekta
  5. Organizacija poslovanja u prodavaonici
  6. Menadžerske vještine u upravljanju prodavaonicom
  7. Sustavi upravljanja sigurnošću i kvalitetom
  8. Vođenje prodajnog osoblja
  9. Poslovni procesi i evidencije u prodavaonici
  10. Mlijeko i mliječni proizvodi
  11. Žitarice i njihove prerađevine
  12. Ugovor o prodaji robe
  13. Posebni oblici prodaje robe
  14. Elektronička prodaja (primjena informatičke tehnologije - IT)
  15. Obračun i naplaćivanje robe u prodavaonici
  16. Svrha i dokumenti obračuna blagajne prodavaonice
  17. Skladištenje robe u trgovačkom gospodarskom subjektu
  18. Upravljanje zalihama robe
  19. Priprema i provođenje inventure robe
  20. Pogreške u odnosima s kupcima
  21. Potrebe kupaca u suvremenom prodajnom procesu
  22. Prodavač – izgled, nastup i očekivanja
  23. Voće i prerađevine  od voća
  24. Koža , njega  lica  i dekorativna  kozmetika
  25. Povrće i prerađevine

 

 




preskoči na navigaciju