preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Kalendar
« Svibanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 11. 2015.

Ukupno: 726203
Ovaj mjesec: 5751
Prodavač

Razred 3.T 2021./22.

 

  1. Utjecaj tajnog kupovanja na kvalitetu usluge
  2. Praćenje zadovoljstva kupaca
  3. Načini prodaje
  4. Pregovaranja, zaključivanje i izvršavanje prodaje
  5. Posebni oblici prodaje
  6. Suvremeni oblici maloprodaje i veleprodaje
  7. Mlijeko i mliječni proizvodi
  8. Žitarice, mlinski i pekarski proizvodi 
  9. Voće i prerađevine  od voća
  10. Koža , njega  lica  i dekorativna  kozmetika
  11. Povrće i prerađevine od povrća
  12. Obnovljivi  izvori energije ( energija sunca, vjetra, vode i geotermalna energija)
  13. Asortiman i njegova važnost u prodavaonici
  14. Zaliha robe u prodavaonici
  15. Nabavna dokumentacija
  16. Naručivanje robe za prodavaonicu
  17. Priprema robe za prodaju u prodavaonici
  18. Proces poslovanja u skladištu
  19. Uloga komunikacije u prodaji
  20. Potrebe kupaca u suvremenom prodajnom procesu
  21. Suvremeni prodavač 2.0
  22. Rješavanje pogrešaka u odnosu s kupcima
  23. Verbalna i neverbalna komunikacija u odnosu s kupcima
  24. Prezentacija proizvoda kupcima – rezervirano za učenike na natjecanjima
  25. Menadžerske vještine u upravljanju prodavaonicom
  26. Sustavi upravljanja sigurnošću i kvalitetom
  27. Vještine kontroliranja 
  28. Vođenje prodajnog osoblja
  29. Kontrola poslovanja prodavaonice provođenjem inventure

 




preskoči na navigaciju