preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Kalendar
« Svibanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 11. 2015.

Ukupno: 726203
Ovaj mjesec: 5751
Turističko-hotelijerski komercijalist

ČETVEROGODIŠNJE ZANIMANJE

 

Turističko-hotelijerski komercijalist radi  na:

  • poslovima rezervacija turističkih usluga, pružanja i prodaje ugostiteljskih usluga,
  • posredovanja, prodaje i pružanja drugih turističkih usluga,
  • animacije gostiju, u seoskom, nautičkom i drugim oblicima turizma.

 

Mogućnosti zapošljavanja:

  • U hotelima, hostelima, motelima, kampovima, marinama, turističkim agencijama, turističkim zajednicama, turističkim uredima i sl.

 

Nastavak školovanja:

  • Na svim višim i visokim školama u Republici Hrvatskoj u skladu s položenim razinama obrazovnog dijela i izbornih predmeta državne mature.

 

Elementi koji se boduju za upis u zanimanje TURISTIČKO-HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST:

  • Opći uspjeh  od 5. do 8. razreda,  ocjene 7. i 8. razreda iz predmeta: hrvatski jezik, matematika, 1. strani jezik, povijest, zemljopis, tehnička kultura.

 

100 % Zagorsko u Zagrebu

U okviru projektnih aktivnosti vezano uz projekt ReCeZa – Regionalni Centar Zabok, djelatnici i učenici Srednje škole Zabok sudjelovali su na manifestaciji 100 % Zagorsko koja se održala na trgu Bana Jelačića, 17. rujna 2021. godine.

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Manojlović  datum: 18. 9. 2021. 07:21

Projekt RADIMO I UČIMO

Početkom školske godine 2020./2021. učenici 2.THK razreda dobili su zadatak da opišu nekoliko načina konzerviranja namirnica koje imamo u izobilju tijekom jeseni. Najčešće su opisivali konzerviranje voća i povrća za zimnicu. Izradili su plakate o metodama konzerviranja namirnica koje nalazimo u našem zavičaju.

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Manojlović  datum: 28. 1. 2021. 13:20

Ljetna škola kulinarstva u Kul In-u, Sisak

Učenici završnih razreda Srednje škole Zabok i učenici iz partnerskih škola Prelog, Varaždin i Bjelovar prisustvovali su radionicama iz područja gastronomije i ugostiteljstva u razdoblju od 25. - 27. lipnja o.g. u Sisku, KULIN d.o.o., Sisak. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Manojlović  datum: 6. 7. 2020. 11:30

Dani poslova u turizmu 2020.

U srijedu 22. siječnja učenici završnih razreda (4.HT, 4.THK, 3.UA, 4.EA I 4.EB) naše škole posjetili i sudjelovali u aktivnostima na manifestaciji Dani poslova u turizmu 2020., koja se održala na Zagrebačkom Velesajmu

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Manojlović  datum: 27. 1. 2020. 10:35

Radionica izrade macaronsa Vijest ima dokument u privitku

U ugostiteljskom kabinetu Srednje škole Zabok u petak, 24.1.2020. održana je radionica izrade poznatih kolačića macaronsa.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Manojlović  datum: 27. 1. 2020. 10:01

INTERSLAST - 8. Internacionalnog kongresa slastičarstva, sladoledarstva i konditorstva

U Termama Tuhelj,  15. listopada 2019. održao se 8. INTERSLAST – Internacionalni kongres slastičarstva, sladoledarstva i konditorstva.

I ove godine Srednja škola Zabok sudjelovala je na događanju na Interslastu.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Manojlović  datum: 24. 10. 2019. 09:08
» Arhiva naših vijesti    
 





preskoči na navigaciju