preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Kalendar
« Listopad 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 11. 2015.

Ukupno: 506615
Ovaj mjesec: 7014
Turističko-hotelijerski komercijalist

TEME ZA ZAVRŠNI RAD  4 THK

 

  1. Organizacija i tehnika posluživanja banqueta: Posluživanje svečanog ručka za 12 osoba
  2. Organizacija i tehnika posluživanja koktel parti - finger food
  3. Organizacija i tehnika posluživanja hladno – toplog buffet-a
  4. Dogotavljanje jela kod stola gosta: Flambiranje slanih jela
  5. Dogotavljanje jela kod stola gosta: Flambiranje slatkih jela
  6. Posluživanje piva
  7. Kultura posluživanja vina
  8. Priprema i posluživanje kave
  9. Priprema i posluživanje miješanih pića
  10. Potencijal razvoja seoskog turizma u Hrvatskom zagorju
  11. Uspješnost i ekonomska mjerila uspješnosti poslovanja ugostiteljskog poduzeća
  12. Strategija razvoja turizma grada/županije  XY
  13. Razvoj turizma – pogled u budućnost
  14. Turistički aranžman po izboru učenika
  15. Projekt „Pokreni se – zabavi se“ (rezervirano za sudionike projekta)
  16. Razvoj termalnog turizma u Hrvatskom zagorju
  17. Organizacija procesnih funkcija hotela XY
  18. Prema prijedlogu učenika

MENU 1

  • Dimljena puretina na kremi od cikle s mladom salatom
  • Juha od vrganja s hrustavcem od domaće kobasice
  • Svinjski file „Rustika
  • Domaći mlinci s mladim špinatom, pire od muškatne buče
  • Salata od crvenog kupusa
  • Sladoled od kestena, lješnjaka i pistacije s medom od kadulje

MENU 2

  • Casanova salata
  • Juha od graška s ljevancima
  • Jelenji but na lovački način
  • Okruglice od kruha, pirjani crveni kupus
  • Salata od mladog graha
  • Princezini uštipci s vanilijom

MENU 3

  • Pašteta od bijele morske ribe
  • Krem juha od leće s prženicama od peciva
  • Tunjevina s pirjanim rajčicama i kaparima
  • Kuhani krumpir i povrće na maslacu
  • Salata od crvenog radiča
  • Tortice s višnjama

MENU 4

  • Salata od šparoga na dalmatinski način
  • Pileća ragu juha
  • Zagrebačka pečenka
  • Savijača od krumpira s vrganjima
  • Složena salata

MENU 5

  • Waldorfska salata
  • Krem juha od teletine
  • Svinjski kare na slavonski način
  • Riža s povrćem
  • Salata od mladog kupusa
  • Torta od ananasa

MENU 6

  • Dimljeni losos s maslacem i tostom
  • Kašasta juha od ribe
  • Fileti lista na diepski način
  • Blitva na dalmatinski način
  • Zelena salata
  • Omlet s voćem

MENU 7

  • Grčka salata
  • Istarska
  • maneštra od bobići
  • Pirjana goveđa plečka u madeira umaku
  • Krumpir na princezin način
  • Salata od rukule
  • Biskvitni savitak s umakom od vanilije

MENU 8

  • Bolonjska salata
  • Dalmatinska juha od bakalara
  • Punjene lignje
  • Blitva na dalmatinski način
  • Salata od matovilca
  • Omlet iznenađenja

MENU 9

  • Jaja na gurmanski način
  • Mađarska gulaš juha
  • Pečena svinjska plečka na francuski način
  • Hrustavci od krumpira
  • Složena salata
  • Čokoladna torta

 

 

 




preskoči na navigaciju