preskoči na sadržaj

Srednja škola Zabok

Projekti Europske unije

6. međunarodna strukovna konferencija Trendovi i izazovi u prehrambenoj industriji, prehrani, ugostiteljstvu, turizmu, obrazovanju i osposobljavanju

Autor: Ivana Manojlović, 28. 10. 2022.

U sklopu projekta ReCeZa – Regionalni centar Zabok, 27. listopada 2022. godine sudjelovali smo na 6. međunarodnoj strukovnoj konferenciji Trendovi i izazovi u prehrambenoj industriji, prehrani, ugostiteljstvu, turizmu, obrazovanju i osposobljavanju koju je organizirao BIC Ljubljana, Slovenija.

 

Predstavnice Ministarstva znanosti i obrazovanja RH predstavile su uspostavu centara izvrsnosti u Republici Hrvatskoj. Ravnateljica Srednje škole Zabok gđa. Draženka Jurec predstavila je primjer dobre prakse transformacije škole u jedan od centara izvrsnosti u ugostiteljsko-turističkom sektoru koji je upravo u tijeku.

Učenici SŠ Zabok su, zajedno sa svojim mentorima, pripremili i prezentirali tradicionalna jela i vina iz Hrvatskog zagorja pod nazivom "Zagorska dobrodošlica". Priliku da se predstave imali su i Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije, Ekonomski fakultet Zagreb i razni drugi izlagači.

 




CMS za škole logo
Srednja škola Zabok / Ivana i Cvjete Huis 2, HR-49210 Zabok / ss-zabok.skole.hr / srednjao@inet.hr
preskoči na navigaciju