preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 11. 2015.

Ukupno: 949961
Ovaj mjesec: 220800
Projekti Europske unije

Profesionalni trening po "hand on" konceptu - ŠKMER Akademija

U sklopu EU projekta ReCeZa - Regionalni centar Zabok, Borisu Markoviću, nastavniku stručnih predmeta u SŠ Zabok, omogućena je edukacija tj. profesionalni trening po "hand on" konceptu, kojim su obuhvaćene priprema i prezentacija jela od tune u razdoblju od 20. - 22. rujna 2021. u Splitu. Edukaciju je organizirala i provodila ŠKMER Akademija - platforma stalnih izmjena iskustava i unaprjeđenja vještina i znanja svih zanimanja u ugostiteljstvu, mjesto za kuhare i ugostitelje koji se žele usavršavati, kao i za mlade koji tek započinju svoju profesionalnu karijeru. U sklopu projekta ovom edukacijom su obuhvaćeni i nastavnici škola partnera: Mirjana Habek (Gospodarska škola Varaždin), Vlado Bogomolec (Srednja škola Prelog) i Igor Grgić (Turističko ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar.)


Kroz trodnevne radionice, obuhvaćene su sljedeće teme: prepoznavanje pozicija tune, tehnike rezanja tune za različite vrste jela, priprema i posluživanje jela od tune, prezentacija jela od tune, sljubljivanje tune i vina, stručni vođeni obilazak modernog pogona za pripremu i prodaju ribe. Glavni predavač i voditelj treninga i radionica bio je Željko Neven Bremec, predsjednik Udruge ŠKMER.

 

Pripremio:
Boris Marković



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Manojlović   datum: 24. 9. 2021.




preskoči na navigaciju