preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 11. 2015.

Ukupno: 949982
Ovaj mjesec: 220821
Projekti Europske unije

Kamelija kup

U okviru projekta ReCeZa Regionalni centar Zabok, od 4. do 5. travnja o.g.,  učenice 3. THK razreda Srednje škole Zabok, Marinela Valjak, Nikol Fumić i Marija Jug, sudjelovale su na 12. natjecanju učenika kuharstva i slastičarstva, povodom Dana hrvatskog kulinarstva u hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama.


Prigotavljale su menu-a prema zadanim namirnicama:  predjelo od skuše, glavno jelo od pilećeg zabatka i za desert kruške i sir, kao i tortu na temu ZIMA.


Natjecanje je bilo otvoreno za gledatelje pa su naše učenice imale priliku doživjeti atmosferu javnog nastupa te pogledati što i kako rade učenici iz drugih škola, ali i profesionalnih kuhara. Dojam s natjecanja je vrlo pozitivan, iako su stalno bile pod budnim okom ocjenjivača profesionalaca iz Hrvatskog kuharskog saveza. Učenice su vrlo zadovoljne svojim uradkom te se nadaju da će i sljedeće godine moći sudjelovati, kao maturantice na tom vrlo zahtjevnom i za njih sadržajnom natjecanju. Učenice Srednje škole Zabok pojavile su se prvi puta na takvom natjecanju i osvojile su u obje discipline 4. mjesto, a sve pod mentorstvom Tomislava Kožića.
Učenicama i mentoru čestitke.


Pripremio
Tomislav Kožić



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Manojlović   datum: 7. 4. 2022.




preskoči na navigaciju