preskoči na sadržaj

Srednja škola Zabok

Vannastavne aktivnosti

EUROPSKI TJEDAN STRUKOVNIH VJEŠTINA

Autor: Danijel Pevec, 14. 11. 2018.

Povodom Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, (od 5.-9.11.2018.) u Srednjoj školi Zabok odrađena je gastronomska radionica. U pomoć smo pozvali bivše učenike naše škole Tomislava Kožića i Marka Futivića, vrsne Chefove koji su upriličili zanimljivu radionicu sa tradicionalnim namirnicama Hrvatskog zagorja. Svoja iskustva podijelili su sa sadašnjim učenicima te su pokazali izuzetnu kreativnost i maštovitost u vještinama i umijeću pripremanja zanimljivih jela od autohtornih domaćih namirnica poput sušenog bunceka, carskog mesa, ječmene kaše, buče, repe i drugih namirnica.


Priloženi dokumenti:
Izvijesce_gastronomska_radionica_9.11.2018.docx (698.26 KB)


CMS za škole logo
Srednja škola Zabok / Ivana i Cvjete Huis 2, HR-49210 Zabok / ss-zabok.skole.hr / srednjao@inet.hr
preskoči na navigaciju