preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Kalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 11. 2015.

Ukupno: 951607
Ovaj mjesec: 6

Izvješće o stručnoj edukaciji

Dana 22.03.2021. god. održan je treći ciklus radionica u sklopu projekta ¨Maslina, grozd, ječam – edukacijom do prepoznatljivosti ¨ koju provodi Udruga Chaîne des Rôtisseurs Hrvatska uz podršku Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

 


 Whisky – radionice održane su u Hotelu Esplanade u Zagrebu uz primjenu svih epidemioloških mjera.

Zajedno s mentorima, Renatom Tršinski i Ivanom Petekom, radionici su prisustvovali i učenici 2.UA razreda Patrick Šajnički i Robert Paradi, te učenica 3.thk razreda, Valentina Žabčić.

Radionica je realizirana u tri dijela:

1. Uvod u škotski whisky

2. Hrast i whisky – najbolji prijatelji

3. Islay – najpoznatiji whisky otok na svijetu

Izrazito strastven i predan predavač Tomislav Ruszkowski istaknuo je razlike između pojedinih whiskyja, ukazao na različite načine proizvodnje, ispričao zanimljive priče iz povijesti whiskyja kao i okolnosti njegova razvoja.

Svi polaznici dobili su potvrde o sudjelovanju na edukaciji koje će moći priložiti u svoje životopise kao dodatno usavršavanje.

 

 

 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Manojlović   datum: 15. 4. 2021.




preskoči na navigaciju