preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 11. 2015.

Ukupno: 951608
Ovaj mjesec: 7
Kuhar

TROGODIŠNJE ZANIMANJE

 

Kuhar radi na poslovima:

  • pripremanja, prigotavljanja i prodaje svih vrsta toplih i hladnih jela, raznih  tipova, vrsta i područja u gastronomiji: wellness-programa, nacionalne, vegetarijanske ili riblje kuhinje, show cookinga i dr.

 

Mogućnosti zapošljavanja:

  • U hotelima, hostelima, motelima, kampovima, marinama, restora nima, bolnicama, brodovima i dr.

 

Nastavak školovanja:

  • Mogućnost napredovanja u struci i polaganja majstorskog ispita.
  • Nastavka školovanja u ustanovama za obrazovanje odraslih (završetak 4. razreda).
  • Postoji mogućnosti samozapošljavanja i pokretanja vlastitih ugostiteljskih objekata uz posjedovanje odgovarajuće licence – majstorskog ispita.

 

Elementi koji se boduju za upis:

  • Opći uspjeh  od  5. do 8. razreda , ocjene 7. i 8. razreda iz predmeta: hrvatski jezik, matematika i 1. strani jezik.

 

3. Palačinka kup

U sklopu projekta ReCeZa - Regionalni centar Zabok, učenici Srednje škole Zabok, Karolina Škudar 3.Ub razred i Tomislav Štrumfin 3.Ua razred, sudjelovali su na 3. Palačinka kupu, koji se održao 26. travnja, u organizaciji Srednje škole Viktorovac, na glavnom gradskom trgu u Sisku.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Manojlović  datum: 3. 5. 2022. 21:22

Ljetna škola kulinarstva u Kul In-u, Sisak

Učenici završnih razreda Srednje škole Zabok i učenici iz partnerskih škola Prelog, Varaždin i Bjelovar prisustvovali su radionicama iz područja gastronomije i ugostiteljstva u razdoblju od 25. - 27. lipnja o.g. u Sisku, KULIN d.o.o., Sisak. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Manojlović  datum: 6. 7. 2020. 11:30
» Arhiva naših vijesti    
 





preskoči na navigaciju