« Svibanj 2022 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
ČETVEROGODIŠNJE ZANIMANJE
Turističko-hotelijerski komercijalist radi na:
Mogućnosti zapošljavanja:
Nastavak školovanja:
Na svim višim i visokim školama u Republici Hrvatskoj u skladu s položenim razinama obrazovnog dijela i izbornih predmeta državne mature.
Elementi koji se boduju za upis u zanimanje TURISTIČKO-HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST:
Opći uspjeh od 5. do 8. razreda, ocjene 7. i 8. razreda iz predmeta: hrvatski jezik, matematika, 1. strani jezik, povijest, zemljopis, tehnička kultura.
Međunarodno GASTRO natjecanje u Bratislavi!
100 % Zagorsko u Zagrebu
U okviru projektnih aktivnosti vezano uz projekt ReCeZa – Regionalni Centar Zabok, djelatnici i učenici Srednje škole Zabok sudjelovali su na manifestaciji 100 % Zagorsko koja se održala na trgu Bana Jelačića, 17. rujna 2021. godine.
:: opširnije ::
Projekt RADIMO I UČIMO
Početkom školske godine 2020./2021. učenici 2.THK razreda dobili su zadatak da opišu nekoliko načina konzerviranja namirnica koje imamo u izobilju tijekom jeseni. Najčešće su opisivali konzerviranje voća i povrća za zimnicu. Izradili su plakate o metodama konzerviranja namirnica koje nalazimo u našem zavičaju.
:: opširnije ::
Ljetna škola kulinarstva u Kul In-u, Sisak
Učenici završnih razreda Srednje škole Zabok i učenici iz partnerskih škola Prelog, Varaždin i Bjelovar prisustvovali su radionicama iz područja gastronomije i ugostiteljstva u razdoblju od 25. - 27. lipnja o.g. u Sisku, KULIN d.o.o., Sisak.
Dani poslova u turizmu 2020.
U srijedu 22. siječnja učenici završnih razreda (4.HT, 4.THK, 3.UA, 4.EA I 4.EB) naše škole posjetili i sudjelovali u aktivnostima na manifestaciji Dani poslova u turizmu 2020., koja se održala na Zagrebačkom Velesajmu
:: opširnije ::Radionica izrade macaronsa
U ugostiteljskom kabinetu Srednje škole Zabok u petak, 24.1.2020. održana je radionica izrade poznatih kolačića macaronsa.
:: opširnije ::INTERSLAST - 8. Internacionalnog kongresa slastičarstva, sladoledarstva i konditorstva
U Termama Tuhelj, 15. listopada 2019. održao se 8. INTERSLAST – Internacionalni kongres slastičarstva, sladoledarstva i konditorstva.
I ove godine Srednja škola Zabok sudjelovala je na događanju na Interslastu.
:: opširnije ::