NATJEČAJ „BIO CATERING“
Autor: Ivana Manojlović, 4. 4. 2022.
#DanEurope2022 #EuropeDay2022 Tim ekonomista Sanjaj & ostvari nastavlja svoju priču dalje BIO CATERING / PRIPREMNE AKTIVNOSTI POKRENUTE / uskoro ćemo uz naš tim dobiti još 4 tima za Dan Europe
#EuropeanYearOfYouth #EuropskaGodinaMladih
(s lijeva na desno: Antonija, Nikolina, Lovro, Danijela i Lea)
Nakon pobjede na natječaju Predstavništva Europske komisije, učenici trećih ekonomskih (3 Ea i 3 Eb) razreda, Antonija Hršak, Nikolina Buhin, Lovro Rogina, Danijela Filipčić i Lea Crnogaj nastavljaju vrlo aktivnu suradnju na pripremi 6 aktivnosti od kojih je prva BIO CATERING.
Na sve škole u Republici Hrvatskoj koje obrazuju učenike za zanimanja kuhar i turističko hotelijerski komercijalist su dopisi odaslani, kao i vrlo konkretne upute za učenike i njihove mentore. Objavljen je natječaj s precizno definiranih 12 kriterija prema kojima će se vrednovati letci, fotografije i video snimke. Detalji natječaja nalaze se ovdje kao i popratni letak. Učenički radovi bit će vrednovani od strane izuzetno profesionalnog Povjerenstva s vanjskim Chefovima, gđom. Vitez iz hotela Kaj; Marija Bistrica i gosp. Božićem, Chefom Ville Magdalena iz Krapinskih Toplica.
Čekamo prijave, a potom će biti odabrana 4 najbolja tima od po troje učenika koja će se pridružiti timu naše škole u pripremi i serviranju prijavljenih jela u 4 slijeda (prema pobjedničkim jelovnicima pripremljenima u obliku finger food-a) za uzvanike i posjetitelje središnje proslave Dana Europe u Zagrebu, 9. svibnja ove godine.
U procesu smo traženja sponzora za svaki od 5 timova odnosno 5 radnih jedinica (za dekoracije svježim začinskim biljem i suhim začinima). Do sljedeće objave će vjerojatno i ovaj postupak biti okončan.
Redovito pratite objave, zapratite ih, lajkajte i dijelite dalje:
@2022yearofyouth (TikTok)
@2022yearofyouth (Instagram)
Objavila mentorica tima „Sanjaj & ostvari“
Marija Dlesk, dipl. oec., prof. savjetnik
Letak_BIO_CATERING_za_skole_konacna_verzija.pdf (300.12 KB)
Uvjeti_natjecaja_I_UPUTE_BIO_CATERING.docx (86.21 KB)