preskoči na sadržaj

Srednja škola Zabok

 > Upisi  > Kuhar
Kuhar

    
13. Štruklijada

 

TROGODIŠNJE ZANIMANJE

Kuhar radi na poslovima:

  • pripremanja, prigotavljanja i prodaje svih vrsta toplih i hladnih jela, raznih  tipova, vrsta i područja u gastronomiji: wellness-programa, nacionalne, vegetarijanske ili riblje kuhinje, show cookinga i dr.

 

Mogućnosti zapošljavanja:

  • U hotelima, hostelima, motelima, kampovima, marinama, restora nima, bolnicama, brodovima i dr.

 

Nastavak školovanja:

  • Mogućnost napredovanja u struci i polaganja majstorskog ispita.
  • Nastavka školovanja u ustanovama za obrazovanje odraslih (završetak 4. razreda).
  • Postoji mogućnosti samozapošljavanja i pokretanja vlastitih ugostiteljskih objekata uz posjedovanje odgovarajuće licence – majstorskog ispita.

 

Elementi koji se boduju za upis:

  • Opći uspjeh  od  5. do 8. razreda , ocjene 7. i 8. razreda iz predmeta: hrvatski jezik, matematika i 1. strani jezik.

 


Tibor Klobučar zaslužio titulu METRO Junior Master Chef

Autor: Ivana Manojlović, 12. 4. 2017.

Škola u medijima: Na zagorskom portalu Zagorje.com objavljen članak 'Zagorec Tibor Klobučar pobjednik METRO Junior Top Chefa'.


Priloženi dokumenti:
Tibor_Klobucar.docx (282.10 KB)


CMS za škole logo
Srednja škola Zabok / Ivana i Cvjete Huis 2, HR-49210 Zabok / ss-zabok.skole.hr / srednjao@inet.hr
preskoči na navigaciju